Welkom bij Shock ’82 Cuijk

We love volleyball! “Let’s go Orange”!

Sponsoren : Kansas/ Van Elk/ Linssen Parts/ Birsen/ Printservice/ Marc Sport/ Ronco/ De Gummies  

Nieuws:           Update. 

In verband met de pandemie zijn de competities vanuit de Nevobo en de VRC stilgelegd. Daarmee is het seizoen 2020/ 2021 tevens ten einde gekomen. Wanneer er mogelijkheden zijn zullen er hooguit vriendschappelijke duels plaatsvinden aan het einde van dit seizoen. Er is ook dit seizoen geen sprake van Promotie/ Degradatie.

                        Update.

In dit lopende seizoen heeft nog geen ALV plaatsgevonden. Bij hoge uitzondering zal de ALV dit keer ineen worden gepakt met de ALV van 2021/ 2022. Deze ALV zal eind augustus/ begin september gaan plaatsvinden. Dan is er naar verwachting een compleet beeld over het seizoen 2020/2021 en kunnen er keuzes worden gemaakt hoe om te gaan met de contributies voor het seizoen 2021/2022. Voor die ALV zal derhalve nog geen contributie worden geïnd. Onze secretaris gaat de leden t.z.t. hiervoor uitnodigen.

Update.Intussen worden de eerste voorbereidingen getroffen voor het komende seizoen 2021/2022. Met het lopende vaccinatieprogramma is de verwachting dat na de zomer meer mogelijk gaat worden en dat vanaf augustus/ september 2021 de trainingen en de competities vanuit de Nevobo en VRC (eventueel fasegewijs) opgestart kunnen gaan worden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: